Македонска авантура во Перу со интересен крај

Малку џунгла, малку вода, малку сноуборд на дини, малку Мачу, малку Пикчу. И неколку минути барање место за запросување… 

Видеото ни го испратија Панки и Божидар.

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија