Брзински тренинг за фудбалери (видео)

Во видеото подолу можете да погледнете една од многуте вежби за подобрување на брзината. Видеото е брзински тренинг на фудбалерите, но може да се искористи и за другите спортови како што се ракомет, кошарка или одбојка.

Автор

Besart Beluli

Скопје

Македонија