Кросфит балерини

Неколку супер-снажни кросфит момци одат на час по балет кај ситната Изабела. Заклучок – не се лоши, ама најмногу ги бива да ја кренат девојката во раце… 

Слично на темава – МОЖЕ ЛИ БИЛДЕР ДА СЕ СНАЈДЕ ВО ГИМНАСТИКА?

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија