Крсте Велкоски сними реклама за Тајландскиот бренд ADDA

Крсте Велкоски е македонски интернационалец кој успешно настапува за тајландскиот фудбалски клуб Nakhonratchasima Mazda FC. Крсте заедно со уште еден соиграч од клубот бразилецот Антонио Пина беа избрани да бидат дел од реклама на големиот тајландски бренд за обувки ADDA.

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија