Луѓе како Нас 2017 – Трејлер

Среда 29.03.2017, Кинотека на Македонија – Влез Слободен

Филмски фестивал за планинско трчање ЛУЃЕ КАКО НАС 2017 – ЧЕТВРТО ИЗДАНИЕ

Целата програма може да ја најдете тука 

Автор

TREX

Скопје

Македонија