Симеон вози фрирајд

Младичов е роден 1999 година во Јоханесбург, а има израснато во Софија. Зимава тој беше дел од Freeride Junior Tour и според ова што можеме да го видиме (и првото место на едно од возењата) сметаме дека за некоја година и ќе го гледаме на турата без тоа џуниор измеѓу. Подоле следат некои рандом возења од малиот. 

Подоле е возењето за прво место  

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија