La Liste – цел филм

Младиот скијач Џереми Хајтц во две сезони цели да скија 15 екстремно стрмни алпски врвови повисоки од 4000 метри. Сериозноста на проектот е на екстремно ниво, а потребната психофизичка спрема за изведување на овој подвиг е навистина голема. 

Гледајте го целиот филм кој трае 47 минути – ТУКА

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија