ПРОГЛАС #ДенНаВоздухот

1на1 и Жаре нè повикуваат сите на понеделничка акција наречена #ДенНаВоздухот!

6ти Февруари е ден за јавно да се изјасниш за воздухот! Tвоја порака која сакаш сите да ја слушнат за овој еколошки проблем во нашата држава слободно проследете ја заедно со хаштагот #ДенНаВоздухот! Не се штеди, кажи си и информирај ги сите што ги знаеш…

За што поточно се работи? Oставаме да го погледате клипот од ТВ шоуто 1на1.