Детоксифицирај, алкализирај, превенирај

Одлична понуда (акција) на најмоќниот детоксификатор и природен минерал Нано Зеолит!

 

Стара цена 998 денари > Нова цена 649 денари

Зеолитот е високо биолошка активна супстанца 100% природен минерал во прав, кој дава одлични резултати при детоксификација на организмот, елиминирајќи ги отровите, тешките метали, слободните радикали.

Оваа биолошка активна супстанца, производ на нанотехнологијата, со големина на честички под еден микрон делува на клеточно ниво. Преку богатиот состав на активни минерали (Ca, Fe, K, Mg, Na) кои вршат јонска размена на клеточно ниво ги елеминираат отровите, токсините ,тешките метали преку урината, потта, фекалиите, на тој начин се врсши чиста детоксикација на целото тело. Врз основа на многу бројни истражувања докажано е дека зеолитот ги олеснува непријатните последици од хемотерапијата, и зрачењето како повраќање, гадење, губење на апетит и тежина и им овозможува побрзо закрепнување. Заштитник на имунитетот и крвната слика особено за оние кои имаат покачено ниво на холестерол и триглицериди во крвта.Преку регулација на имунолошкиот систем, Нано зеолитот помага во сличаи на различни алергии(респираторни, дерматолошки).

Зеолитот се покажа како многу корисен (врз основа на пред-клинички испитувања) како помош за стабилизација и оптимална регулација на дигестивниот систем, регулирање на желудочните киселини и санирање на желудочниот зид. Со консумирање на Нано Зеолитот видливи добри резултати има кај кожните заболувања како што се себореа, дерматисис, херпес, потоа кај парадентоза и елиминација на микроорганзмите во устата со втривање директно на непцата или како додаток на паста за заби. Овој производ има позитивно влијание и врз функцијата на бубрезите како и врз многу гинеколошки проблеми врзани со ЦИН вредностите и ХПВ вирусот. Постои уште цел список на болести кои со консумирање на Нано Зеолитот е докажано подобрување на истите.

Овој месец Нано Зеолитот може га го најдете на акција во маркетите БИОкулт за органска и здрава храна.

Автор

BIOkult

Скопје

Македонија