Котор Вертикал Екстрим – трето издание

Третото издание на которскиот вертикален предизвик е веќе објавено, а следи и одлично видео загревање за трката која буквално оди од морето до небото на Бока Которска. 

Трката е класичен вертикал по форматот на светската скајранинг лига со искачување на 1007 висински метри во само 2,8 должински километри по екстремно стрмен и карпест терен. 

Повеќе за трката ќе пронајдете тука 

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија