Да му помогнеме на Гоце Марковски

13-годишниот Гоце Марковски од Битола е интелигентно и талентирано момче, свири на пијано и е член на пливачкиот клуб од Битола. Зад него има многу натпревари, многу победи и успеси низ цела Европа.

Гоце Марковски беше опериран од тумор на мозок во почетокот на декември. Моментално е на ургентно пост-оперативно лекување во Германија, во Универзитетската Клиника во Хале.

Целокупниот износ на лекувањето е 50.000,00 евра поради што семејството има потреба од помош која e неопходна за покривање на сите трошоци.


>>ДОНИРАЈ ТУКА<<


VIP-ONE 143487


T-MOBILE 143122


Автор

EDITOR

Скопје

Македонија