Кога татко ти е генијалец

Замислете ситуација! Татко сака со своето дете да се прошета со детска количка и почнува да шлајфа во место на подмрзнати улици. Тогаш таткото зема стари Елан-ки ги заштрафува и си прави незаборавна тура со своето дете низ Скопје… Генијалецот во случајов се вика Васе Петровски – Аманито и со право може да конкурира за татко на годината. 

 

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија