Снежни активности на Водно

Деновиве Водно наликува на мини ски центар каде во длабокиот снег уживаат многу љубители на ски и сноуборд. Погледнете го видеото и сè ќе ви стане јасно! А може и да посакате веднаш да тргнете натаму…

Видео: Радислав Кочовски

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија