ПДФ Брошура од ФПСМ

Движење низ планина во зимски услови

Одлично изработена брошура на ФПСМ (ФЕДЕРАЦИЈА НА ПЛАНИНАРСКИ СПОРТОВИ ВО МАКЕДОНИЈА) која многу ќе ви помогне околу подготовката, правилата и опасностите при движење низ планина во зимски услови. За брошурата кликнете на сликата!!

 

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија