Кејси е тотално отиден

Го имавме уште на времето на интересните реклами за Најк кога им го рекламираше ФјулБенд, па имаше видео за скриените калории во фастфуд рестораните и неговите искуства со њујоршкиот маратон, па бодраше во сред Менхетен и имаше епски скоро целогодишен влог на неговиот канал, ама ова очигледно никој и не ни го очекуваше. 

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија