205 kg Deadlift

Здраво дечки како сме? Пак ние со едно ново видео за личен рекорд на еден од нашите тренер во Атлетикс Фитнес. Иако многу луѓе се плашат од вежбава, правилното изведување доведува до многу бенефити како зацврстување на мускулатурата и намалување на болките во рбетот.

Погледнете и не заборавајте да споделите!

Автор

Atletiks Fitness

Скопје

Македонија