Old school training во Атлетикс Фитнес

Здраво дечки како сме? Не сме се виделе одамна… Затоа почнавме со нов вид на видеа наречени тренинзи на старата школа. Вежбаме интензивно без никакви машини, само нашето тело и шипка. 

1.

2.

3.

Subscribe

Автор

Atletiks Fitness

Скопје

Македонија