Одбелжан Светскиот ден на лица со инвалидност во Штип

ТИМ ПАРТИЗАН 2012 ШТИП Успешно спроведена активност СПОРТ И ИГРИ БЕЗ ГРАНИЦИ по повод Светскиот ден на лица со инвалидност. Децата се натпреваруваа во пикадо, пинг-понг, фудбал и кружен полигон.