Интервју со Стојан Поповски

Разговор со шампионот

Поминавме ден со Стојан Поповски, четиринаесеткратниот македонски шампион во триатлон. Накратко за почетоците, за тоа како од пливач тој се пронаоѓа во трите различни дисциплини и колку се важни тренинзите за да се постигне врвен резултат во секоја од нив. Се надеваме ова видео ќе ве мотивира да бидете поактивни и да не се откажувате!