Изгубеното ГоПро

Во 2013 година екипава снима еден откачен ски скок на Аксел Петерсон од едни стени во Монтана но при доскокот неговата ГоПро камера се откачува и паѓа во длабокиот снег. После три години Аксел се враќа во потрага по камерата и ја наоѓа. Доволно добро за супер приказна… 

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија