Пред поплавата

Леонардо ДиКаприо и National Geographic ве водат низ три годишното патување низ светот, посветено на најголемиот проблем со кој се соочува човештвото од своето постоење, климатските промени. 

https://youtu.be/90CkXVF-Q8M width:635

Отрезнувачки документарен филм кој слободно може да се опише како преглед на состојбата во која се наоѓаме како човечка цивилизација и како се справуваме со проблемот кој демнее пред нас наречен катастрофално нарушување на целокупниот живот на планетата.