ПОДМАЧКАНО СО АЛГАСАН

Интервју со Никлас Холстен – професионален сноубордер од Финска

Во склоп на седмото издание на Планинскиот Филмски Фестивал – ЕХО имавме исклучително интересна можност да се дружиме со Никлас Холстен – фрирајд сноубордер од Финска кој се има натпреварувано и освоено бројни сноуборд натпревари ширум Европа и своевремено беше дел од Freeride World Tour. 

Моментално Никлас е повеќе фокусиран на негови лични проекти, скијање, документирање и фотографија, а минатата година беше во Македонија и Косово каде сними и дел од неговиот краток документарен филм After You. 

Автор

NATUSANA MAKEDONIJA

Скопје

Македонија