После Боби Галиќ и Стефани Тримчевска, нов член на нашиот клуб е Анастасија Богдановски

Боби, Стефи и Ана добродојдовте во ОРИОН “Тимот кој победува”!

Поранешната пливачка на North Baltimore Aquatic Club и знаменосецот од последните Олимписки игри во Рио 2016 од 01.10.2016 год. ќе се натпреварува за ПВК “ОРИОН”.

Исклучителна чест и задоволство е да ја имаме Ана во тимот и потврда дека работиме квалитетно.

Автор

Plivacki i Vaterpolo klub "ORION" - Skopje

Скопје

Македонија