Тостирани шери доматчиња

Ефикасна декорација за секаков оброк…

 
  • Шери доматчиња
  • стапчиња за ражничи
  • свеж босилек
  • сол
 

1. Доматчињата се боцкаат на стапчиња, а помеѓу нив се набоцкуваат и ливчиња босилек.

2. Се печат на тостер 3-4 минути без притисок, на крај се посолуваат со хималајска сол.

Автор

Branka Novkovska J.

Скопје

Македонија