Тимот Скај ги сретнува малишаните од тимот Скај

Крис, а зошто трчаше нагоре по планината, да не заборави дека си на Тур де Франс? Урнебесна средба на главните фаци од велосипедскиот тим Скај од Велика Британија (трикратни шампиони на Тур де Франс) заедно со „подмладокот” од тимот. 

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија