Германецов растура на Водно, Матка и скопското Кале

Точкарско видео во Македонија? Дали си ти нормален бе? 

Се работи за германскиот МТБ велосипедист Енди Шустер спонзориран од брендот Фуџи кој во ова видео вози низ некои од најинтересните места за сериозно точкарење низ градот и околината. 

Според впечатоците, Енди вели дека Македонија е одлично место за лесно изнаоѓање на одлични патеки за возење со самиот факт што географски најголем дел од земјата е исполнета со планини. 

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија