Инфографик - комерцијален текст

Кога да одберам Алгасан Мобил Интензивен Крем?

За да нема повеќе забуни во однос на „кога гел”, а кога „крем”… 

Прочитајте за Алгасан Мобил Интензивниот ГЕЛ – ТУКА