Овошна пица

Прекрасен десерт за летна шема.

 
  • 1 парче лубеница
  • 1 банана
  • 50 грама ореви
  • 20 грама кокосово брашно
  • боровинки
  • листови свежо нане
 

1. Лубеницата се сече попречно на парчиња со дебелина од околу 2 сантиметри.

2. Кругот потоа се дели на осминки и одозгора се редат додатоците.

3. Уживајте!

Автор

Dusan Jovanovski

Скопје

Македонија