ОТВОРЕН ФИТНЕС ДЕН СО CENTRALGYM&FITNESS VINICA

На ден 26.06.2016 година во организација на CentralGym&Fitness за првпат во Виница и во овој дел од државата беше одржан отворен фитнес ден на кој беа промовирани аеробик програми од страна на Благој Ристовски и Виолета Соколова фитнес инструктори во CentralGym&Fitness настанот беше подржан од страна на линијата за здрава храна Natura и Vincinni. 

 

Целта на настанот беше потикнување на свеста и потребата од физичка актвност на граганите на општина Виница ,се надеваме во блиска иднина за уште поголем ваков настан.

Биди во форма
Central Gym&Fitness