Комерцијален текст

Откријте ја благотворноста на мед тартуф

На Кожув планина, пчелите под силно влијание на космичката енергија, создаваат мед со својства на тартуф, кој е исклучително важен за обнова на клетките во човековото тело.

За да нема никакви забуни за сите оние кои не го пробале овој специфичен и пред сè иновативен производ – не станува збор за мед кој е измешан со познатата и многу скапа печурка тартуф, туку станува збор за мед чиј што состав и енергија е 100% идентичен со печурката тартуф. Составот и лековитите својства на Космичкиот медтартуф се научно докажани, во повеќе домашни и светски научни лаборатории.

Медтартуф има голема ефикасност во чистење на крвта од токсини и третман на анемија, зголемување на имунитетот , нормализирање на крвен притисок, антибактериско дејство на кожата и нејзина заштита. Нераздвоен дел е од исхраната на сите оние кои сакаат во природна органска форма да ги добијат неопходните материи за балансиран и здрав живот.

Една од придобивките на Mедтартуф е и неговата ефикасност во зголемување на умствените и физичките потенцијали и дополнителната енергија која ја дава секому кому е потребна. Токму оваа карактеристика е потврдена преку подвизите на неколку спортисти. Еден од нив е и Емил Илиќ кој при освојување на светскиот рекорд за нон-стоп одење, конзумираше единствено Медтартуф и за 36 часа помина 204 км со што се запиша во книгата на светски рекорди.

Автор

Kendy

Скопје

Македонија