iPhone + Android App

Подесете го вашето велосипедско седиште со Saddle Adjust

Сакате да експериментирате со вашето велосипедско седиште, но се плашите да пробате нешто ново за да не ја изместите вашата постоечка позиција?

Или можеби купивте ново велосипедско седиште, но не знаете како да го наместите во вашата стара, омилена позиција?

Со Saddle Adjust by velobuddy.com овие проблеми остануваат во минатото.

  

Во потрага сте по велосипедски партнер? Станете дел од глобалната велосипедска заедница VeloBuddy.com

Saddle Adjust by velobuddy.com ви овозможува да ги зачувате и фотографирате омилените позиции на вашето велосипедско седиште.
Доколку посакате да вратите некои од вашите поставувања, можете да изберете од вашата листа и да го примените веднаш. Немате потреба од никаква велосипедска опрема. Се што ви треба е вашиот smartphone.

Прилагодувањето на седло никогаш не било полесно!
Saddle Adjust App е бесплатна.
Можете да ја симнете од App Store или Google Play.

Ве покануваме да ја посетите velobuddy.com / возете со локални велосипедисти и запознајте велосипедисти од цел свет.