Роберта сака да промеша во вулканот

Роберта Манчино или „Летечката верверичка” е една ултра-слатка италјанска екстремна спортистка која практикува сè што опфаќа скокање со падобрани, летање со костуми и останати екстремни ствари. Има учествувано во повеќе од 7000 скајдајвинг летови, а во четири од нив била комплетно гола. Конкретно во подолниов Роберта решава да лета над активниот вулкан Виларика во Чиле.

Во слободно време таа е и модел кој ја има добиено наградата за „Најсекси женска атлета” од магазинот Mens Fitness, еве, неаме поима зошто… 

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија