Најмрзливиот лонгборд

Поттикнат од релативно скапите (над 1000 долари) електрични лонгборди, типот решава да си склопи негова верзија на механизиран лонгборд кој е придвижуван од бор-машина. Со оглед на времето кое е потребно за да го направиш, можеби и не е толку мрзелив…

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија