Уникатните звуци, мириси, вкусови и погледи на Мариово

Веќе трета година за ред, од вкупно пет колку што се одржува овој фестивал, нашиот тим имаше можност да присуствува и своевремено да ги документира уникатните делчиња од пространата и мистична сложувалка наречена Мариово. И одма ќе ви кажеме дека „Мариово Офф-Роуд – Влези во дивината” е нешто што вреди да се посети и повеќе од три пати затоа што секојпат открива нешто ново, нешто таинствено, нешто магично… 

Видеа од минатите години:

РАЗГЛЕДНИЦА ОД МАРИОВО – 2014

И ЈАС БЕВ ВО МАРИОВО – 2015

УЖИВАЈТЕ!!

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија