Трансформирајте се за 90 дена заедно со нас - комерцијален текст

#Atletiks90 предизвикот започнува, еве како да учествувате

‪#‎Atletiks90‬ предизвикот започна. Почнувајќи 13 мај, па се до 13 август ќе постирам секој ден што јадам и дневни мерења на вагата. Така ќе си дадам лична и за вас мотивација да го правите истото.

Можете да ме следите на Youtube, Instagram и Твитер со истиот хаштаг ‪#‎Атлетикс90‬. Сè што барам е да го споделите видеото со вашите најблиски, зашто така заедно ќе си помагаме и ќе се мотивираме да продолжиме напред.

Ако сакате да станете ѕвер пријавете се тука!

Автор

Atletiks Fitness

Скопје

Македонија