Скопски Маратон – спортски празник за сите нас

Овој викенд на 8 мај, Скопје беше центарот на најголемиот спортски настан во Македонија, кој оваа година помина во феноменално издание. Огромна бројка на натпреварувачи, поддржувачи, љубители на спортот и активниот начин на живот имаа можност да присуствуваат на спортски празник кој претставува душата на градот и државата. Нашата екипа имаше особена чест да присуствува и да фати некој од моментите полни со позитивна енергија кои циркулираа низ сите оние 42 и кусур километри на сите трки. Уживајте…

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија