Спасиќ со пет позиции погоре во европската кајак елита

Во изминатата 2015 Год. на европската ранг листа, од вкупно 90 натпреварувачи завршив на 9-та позиција. Но, оваа година мојот пласман го подобрив за 5 позиции погоре во европската кајак елита.

Денес, од 100 натпреварувачи, завршив на 4-то место. Горд на моето учество и на мојот успех, би сакал да се заблагодарам на личностите и компаниите кои безрезервно и без размислување ми дадоа огромна морална и финансиска поткрепа.
Се надевам ќе останеме заедно до повисок пласман. (#Општина Велес #Такси Перка
#Graphixprintplus #FarmaSipe #Неврокомерц #Алвидооел

Автор

Ljubomir Spasik

Велес

Македонија