Врти-сучи, дај едно Скопје

Забрзани 24 часови во главниот ни град во кои на секоја 2 секунда од видеото се застапени главните хранителни мотиви од нашето поднебје. Ако ние сме, тоа што јадеме, тогаш тулумба, бурек, лиснато и ајвар му е мајката. Не сме далеку од вистината, а не сме далеку ни од она што ни прави да ни течат лиги. Одиме во исхрана… 

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија