Луѓе како нас 2016 – трејлер

Идната недла на 04.05.2016 во киното Фросина – МКЦ ќе се одржи третото издание на филмскиот фестивал за планинско трчање „Луѓе како нас”. Подолу го имаме трејлерот како мала најава за она што следи. Бидете во тек и со програмата која ќе искочи набргу…

Настанот и официјалната програма чекајте ја ТУКА