Вториот живот на велосипедските менувачи

За сите велосипедски механичари и загрозени точкарски души подоле имаме видео во кое се направени безброј мали интересни, глупави а понекогаш и корисни иновации со помош на старите, веќе за фрлање, предни менувачи. Сепак, една од нив отстапува по функционалноста и реалната примена која би можела да ја има во една велосипедска работилница – отварачот за пиво. 

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија