Промена на патеката на Скопски Маратон

Оваа година имаме мала промена на патеката на Скопски Маратон. Стартот и целта ќе бидат на исто место, на плоштад Македонија.

На мапата се означени сите потребни точки кои се од важност за тркачите, патека на трчање, водени станици, екипи на Црвен Крст, тоалети, електролити, сушено овошје, банани и измена на штафети.

Автор

Wizzair Skopski Maraton

Скопје

Македонија