Официјално видео од Женската трка 2016

Погледнете го видеото од Женската трка која се одржа овој викенд во Градскиот Парк во Скопје, а на која учество земаа 1000 жени!

Автор

Wizzair Skopski Maraton

Скопје

Македонија