Велигденски во Лагораи, Доломити

Илина Арсова и Телемарк Сноу Евентс во Велигденски поход на Доломити

Една седмица на интензивни телемарк подготовки, до – обуки и  фрирајд во одлично друштво на Телемарк Сноу Евентс и ентузијастите од околината на Тренто.

Автор

Ikar hut

Охрид

Македонија