Што ако сите на светов станат вегетаријанци?

Веселата математика околу сточната индустрија и производството на стакленички гасови во атмосферата на планетава, како и потрошувачката на вода дефинитивно не предомислија дека оваа статија треба да биде во ЕКОЛОГИКА, а не во ИСХРАНА.

Исто така може да ве интересира и – ШТО АКО СИТЕ СЕ ХРАНИМЕ ВО АМЕРИКАНСКИ СТИЛ?

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија