Јога под вода

Машката сирена и јогин Александар Батуев се нурнува во водите на Ко Тао во Тајланд и практикува јога под вода само со наочари како дополнителна опрема…

Тој изведува неколку асани под вода со цел да прикаже еден нов поглед на животот, а и дека јогата може да се изведува насекаде. Без изговори, уживајте! 🙂

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија