Уметничко лизгање во природен стил

Типката е некој рекреативец во лизгање на мраз, а типците ја прашале дали сака да се нафати на лизгање на некое замрзнато езеро во Канада. Па ако има нешто појако, титнете ни. 

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија