Vrhovi Balkana: Šar-planina

20-минутна емисија на балканската Ал-Џезеира за еден од најимпозантните планински масиви на Балканот па и пошироко – Шар Планина. Во одличниот документарен осврт за повеќе различни теми соговорниците се и професорот Ферид Мухиќ, Илина Арсова и Надир Мурсели

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија