Discover Macedonia - Inaugural Bike & Hike Tour 2015

Низ Македонија на велосипед

Првата група на американски туристи кои уживаа во убавините и можностите за активен туризам кои ги нуди нашата земја. После промотивната статија објавена на Њујорк Тајмс и соработката со biketours.com, интересот е се поголем.