THE ŠAR MOUNTAINS EXPERIENCE - TRAILER

Шарпланинското искуство

Во текот на февруари преку серија од неколку мини-филмчиња снимани и дотерани од еден Данец кој се води под јутуб каналот Монтем (латински за планина) ќе биде прикажана фантастичната Шар Планина т.е. едни од нејзините најинтересни делови – Лешница со долината на реката Пена и трозабестата круната на масивот – Бакрдан, Титов и Мал Турчин. Наше е да почекаме и да си уживаме…

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија