Што е подобро?

Справи vs Слободни тежини

Од маркетиншка гледна точка машините и справите носат вредност на теретаната, но кога се работи за вашиот прогрес не прават ништо посебно.

Најдобриот начин за прогрес е вежбање со слободни тежини (шипка и тегови) и вежбање на сите основни движења. На никој не му треба изолациски вежби од сите агли за вежбање на своето его а не на нешто што би имало во поврат (сила, експлозивност, флексибилност итн.)

Автор

Atletiks Fitness

Скопје

Македонија